Call: 805-768-3771 | Email: info@agrifoodinternational.nl

Transform Your Future Life

Creditcardtips voor nieuwe gebruikers:

Sharing is caring!

Blijf altijd binnen uw budget en overdrijf niet alleen omdat u de kaart kunt vegen wanneer u maar wilt.

Houd de mobiele alerts in de gaten en zorg dat je altijd precies weet hoeveel je aan de kaart hebt uitgegeven. Op deze manier weet u wanneer u uw budget bereikt en wanneer u uw kredietlimiet nadert.

Betaal elke maand het volledige saldo af. Alleen het minimaal verschuldigde bedrag betalen is een heel slecht idee, omdat over het resterende bedrag hoge rentetarieven in rekening worden gebracht.

Als u om welke reden dan ook absoluut niet het volledige verschuldigde bedrag kunt betalen, betaal dan zoveel mogelijk en zet de rest onmiddellijk om in EMI’s. Op deze manier kunt u besparen op extra kosten en heeft u in ieder geval een lagere rente.

De meeste financiële adviseurs waarschuwen u dat u niet teveel afhankelijk bent van creditcards. Ze zouden je vertellen dat het gemakkelijk is om in een schuldenberg te belanden en daar een tijdje gevangen te zitten. Daarom is het beste creditcardadvies dat u ooit kunt krijgen: wees niet impulsief met uw uitgaven; wees gedisciplineerd en ken uw kaart goed.

Gebruik uw kaart als budgetteringstool:

Maak al uw uitgaven op de kaart. Op deze manier weet u precies hoeveel u uitgeeft en waar uw geld naartoe gaat. Bovendien? Je verdient ook beloningen voor letterlijk al je uitgaven. Dit mag u natuurlijk alleen doen als u telkens het volledige saldo daadwerkelijk kunt afbetalen. Zorg ervoor dat u niet meer uitgeeft dan het geld op uw bankrekening en voorkom dat uw uitgaven uit de hand lopen. Een creditcard zakelijk biedt diverse voordelen.

Houd uw kaartafschrift en kredietscore in de gaten:

Als u een creditcard gebruikt, is het beste creditcardadvies om uw kaartafschrift elke keer te controleren. Het zal een lijst weergeven van alle uitgaven die u heeft gemaakt en u laten zien of er valse kosten zijn gemaakt. Het geeft u ook een echt beeld van hoeveel u daadwerkelijk heeft uitgegeven. Controleer ook regelmatig uw gratis kredietrapport online. Een kredietrapport is als een rapportkaart van uw kredietrekening tot dusver. Het heeft ook een kredietscore, die u van het kredietbureau heeft gekregen. Dit zal u helpen ervoor te zorgen dat alle informatie in uw kredietrekeningen correct is. Het zal u ook helpen te weten of u betalingen of EMI’s heeft gemist.

Creditcard vergelijken? Bekijk www.123creditcardvergelijk.nl