Call: 805-768-3771 | Email: info@agrifoodinternational.nl

Transform Your Future Life

Waarom kunnen online vergelijkingswebsites bijna alle webshops flink versterken door meer verkopen te realiseren?

Sharing is caring!

Miljoenen en miljoenen online zoekers zoeken dagelijks naar producten. Omdat er tegenwoordig zoveel online retailers zijn en het aantal alleen maar toeneemt, wenden steeds meer consumenten zich tot vergelijkingswebsites om te winkelen voor een product waar ze naar op zoek zijn en om daar vervolgens direct prijzen te vergelijken op sites zoals vergelijk-gratis.nl
.

Hoe kun je elke online winkel versterken door gebruik te maken van vergelijkingssites

Heeft u een e-commerce winkel? Doet u enige vorm van online marketing? Nou, in het belang van u en het succes van uw e-commerce bedrijf, hoop ik dat u dat doet. Een grote bron van verkeer en het stimuleren van de verkoop is deze shopping vergelijkingswebsites. Heeft u ooit zelf gewinkeld op een winkelvergelijkingswebsite?

  • Deze websites promoten zichzelf in zoekmachines en andere netwerken op twee verschillende manieren. Omdat het zeer grote sites zijn, hebben ze een goede ranking in de zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing. Ook doen deze websites betaalde zoekarbitrage wat betekent dat ze zelf PPC doen in zoekmachines zoals Google om bezoekers naar hun sites te leiden en ook geld te verdienen per klik.

Er zijn een aantal manieren om te vergelijken op shopping kanalen

Ongeacht hoe ze zelf opereren, hoe kunnen deze shopping vergelijkingswebsites u helpen? Als u een e-commerce winkel heeft en op zoek bent naar meer verkeer en een aanzienlijke toename van de verkoop, kunnen deze sites gewoon de truc doen. De manier waarop ze werken is op een PPC (pay-per-click) basis. U uploadt dus 10 producten en beslist dat u elke keer dat een bezoeker op uw product klikt, 20 cent wilt uitgeven.

Dus laten we zeggen dat je jeans online verkoopt. Wanneer iemand een Levi’s jeans intypt en u een Levi’s jeans product heeft geupload, concurreert u nu met alle andere handelaren die datzelfde model jeans dragen en uw aanbieding, samen met die van hen, zal naar de gebruiker toe komen met de winkels verschillende prijzen waar de bezoeker dan de optie zal hebben om de winkel te bezoeken die hij/zij wil.